kira2.jpg
 Vi som jobbar på Odengatan 71

Kira Sanders Norlin

Mitt namn är Kira och jag är sjuksköterska/ barnmorska/ akupunktör. Jag blev barnmorska år 2000 och har sedan dess jobbat med födslar, antenatal- och bbvård.

År 2007 vidareutbildade jag mig till akupunktör inom traditionell kinesisk medicin på Akupunkturakademin i Stockholm. Under studietiden praktiserade jag på ett akupunktursjukhus i Vietnam, Hanoi.

Jag har också genomgått en utbildning inom västerländsk akupunktur och har ett specialintresse för akupunktur inom gynekologi, graviditet, förlossning och infertilitet. Akupunktur har under många år varit en viktig del i mitt jobb som barnmorska.

Jag är medlem i Svenska Akupunkturförbundet TKM och fortbildar mig kontinuerligt inom akupunktur. För närvarande arbetar jag deltid på SÖS som barnmorska och är på mottagningen tre dagar i veckan.

Ser framemot att träffa dig.

 

HansSundman-242x300.jpgHans Sundman


Redan tidigt i min barndom fick jag erfarenhet från läkarvetenskapen.
Upptäckte att en stor del av läkarvetenskapen visste ganska lite om bibehålla hälsa, utan var mer intresserad av kortsiktiga akuta lösningar.
När jag växte upp var också intresserad av kost, och började välja min väg tidigt.
Ända sedan barnsben har jag varit något av en sökare. Detta kristalliserades i tidiga 20-års åldern då jag började med Zen buddhistisk meditation. Detta har stöttat mig i att förstå helheten av livet.

Jag har jobbat inom IT, som premierar att lösa komplicerade problem och skapa systematik. Men det kändes inte riktigt rätt, visst måste det finnas mer än detta?
Sedan kom insikten någonstans vid 24-25 att jag skulle bidra till världen med något annat, och drogs instintivt till akupunktur. Ett gammalt system som hade en lång tradition och dokumenterad effekt.
Jag testade såklart och upplevde en väldigt positiv effekt, jag var tagen!
Efter basmedicinska studier, som jag verkligen gillade, så studerade jag Traditionell kinesisk medicin under 3-4 år.
Där kom jag till ett antiklimax. Var dessa recept på punktbehandlingar, motsägande teorier, och luddiga svar det jag sökte efter?
Nej, jag sökte upp de bästa I Sverige på akupunktur, de som jag hade hört rykten om. Försökte ta reda på mer.
Efter flera försök att få en praktikplats hos en framstående japansk akupunktör så fick jag en chans. Blev lärling och söker förstå akupunkturens väsen.

Min väg är den japanska meridian terapin, ett komplett system för att skapa hälsa i människor. Det är en smärtfri, behagligt system för att behandla med nålar och värme. Prövat och utvärderat under hundratals och tusentals år.
Med den japanska traditionen att förädla och skapa hantverk, så ger det akupunkturen en kvalitet och finkänslighet utan like.

Jag vill ge så många som möjligt chansen att få mer kvalitet i sitt liv, testa du också!

qibo.se

Karin Olin Torres


Karin är diplomerad massageterapeut av Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm och är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. År 2007 startade hon sitt företag Muskelminne rehab & massage. Hon erbjuder konsultation och behandling inom Svensk Klassisk Massage. På Akupunkturpraktik erbjuder hon gravidmassage. Som medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har hon fullständiga patient- och ansvarsförsäkringar.